ΜΕΛΙ & ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΜΕΛΙΟΥ
BEE HOUSE | Μέλι Σάμος - Κατάστημα Μελισσοκομικών & Τοπικών Προϊόντων Σάμος


Το μέλι είναι ένας πολύτιμος θησαυρός της φύσης!
Στο κατάστημά μας “BEE HOUSE” το οποίο βρίσκεται στην Σάμο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Πύργος, μπορείτε να βρείτε μέλι ανθέων και κωνοφόρων, εξαιρετικής ποιότητας, σε διάφορες συσκευασίες.

Επίσης, διαθέτουμε παράγωγα μελιού για την βελτίωση της διατροφής σας όπως γύρη, πρόπολη, βασιλικό πολτό και κηρήθρες καθώς και προϊόντα περιποίησης όπως κεραλοιφές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Mέλι ανθέων & κωνοφόρων
 
     
  Το μέλι ανθέων & κωνοφόρων είναι ένα αρωματικό και σκουρόχρωμο μέλι. Ένας απίθανος συνδυασμός ανθέων και άλλα μέλια δάσους όπως το πεύκο, έλατο κ.α.

Τα χαρακτηριστικά του δίνουν τόσα πολλά οφέλη για τον οργανισμό μας που μόνο αν το συμπεριλάβουμε στην καθημερινότητά μας θα καταλάβουμε τη διαφορά.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
     
  Γύρη


Η γύρη περιέχει έναν πλούτο θρεπτικών συστατικών και αποτελεί τη βασική πηγή τροφής των μελισσών, με την οποία θα τραφούν οι γόνοι τους. Είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, λιπαρά, αμινοξέα, ένζυμα και συνένζυμα, παρέχει όλα όσα χρειάζεται ο άνθρωπος για να διατηρήσει τον οργανισμό του σε τέλεια ισορροπία. 
 
     
   
     
  Βασιλικός Πολτός


Ο βασιλικός πολτός είναι ένα πολύτιμο προϊόν της μελισσοκομίας και θεωρείται ένα από τα υψηλής ποιότητας φυσικά προϊόντα που προσφέρονται από τις μέλισσες. Αποτελεί μια εξαιρετικά πλούσια και ευεργετική τροφή με εκπληκτικές ιδιότητες που οφείλονται στην αφθονία των βιταμινών του συμπλέγματος Β, που περιέχει
 
     
   
     
  Πρόπολη


Η πρόπολη είναι μια φυσική ουσία που παράγεται από τις μέλισσες από διάφορα φυτικά ρητίνη, γύρη, και κηρούς. Προσφέρει διάφορα οφέλη για την υγεία μας και την υποστήριξη του ανοσοποιητικού μας συστήματος.
Διαθέτει παράλληλα, αντιβακτηριακές, αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
     
  Κηρήθρα


Η κηρήθρα είναι ένα προϊόν της μέλισσας, με πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Είναι πλούσια σε υδατάνθρακες και αντιοξειδωτικά. Περιέχει επίσης ιχνοστοιχεία από διάφορα άλλα θρεπτικά συστατικά. Αποτελεί την πεμπτουσία της αρχιτεκτονικής των μελισσών καθώς περιέχει μέλι, γύρη, πρόπολη με όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες και προκαλεί ταυτόχρονη έκρηξη των αισθήσεων.
 
     
   
     
  Κεραλοιφές


Παράγουμε: Κεραλοιφές με ελαιόλαδο για την φροντίδα της επιδερμίδας, κεραλοιφές με ελαιολαδο και βαλσαμόλαδο που είναι επουλωτικη για πληγές και εκδορές, κεραλοιφές με ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο και λεβάντα που είναι ενυδατική καθώς και κεραλοιφές με ελαιόλαδο, καστορέλαιο και γιασεμί που είναι ιδανική για ακμή και ξηροδερμία.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 

Ελάτε να μοιραστούμε την αγάπη μας για το μέλι και τα παράγωγά του!
Ανακαλύψτε τις μοναδικές γεύσεις και τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και εμπλουτίστε την καθημερινότητά σας με τα φυσικά προϊόντα μας.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ